Még ha elsőre a csokis keksz is ugrik be róla, sütiink fontos hozzájárulást nyújtanak a jobb vásárlási élményhez. Segítenek bennünket a releváns ajánlatok bemutatásában, a weboldalon való eligazodás megkönnyítése érdekében emlékeznek a beállításokra, és figyelmeztetnek minket, ha a webhely lassú vagy instabil. Ennek elfogadásához kérjük kattints a "Rendben" gombra, a sütikre vonatkozó beállításokat bármikor módosíthatod.

Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

  

KIK VAGYUNK?

Gyerekkori barátok, édesanyák és családapák, született árral szemben úszók. Van köztünk gerincspecialista, közgazdász, agrár- és vegyészmérnök is, de egy dolog közös bennünk: feltett szándékunk, hogy valami különlegeset hozzunk létre, olyan értéket szeretnénk teremteni, amire majd a gyermekeink is büszkék lehetnek.

 

KINEK AJÁNLJUK?

A mozgás a legalapvetőbb szükségletünk az oxigén és a táplálkozás után. Amikor bármilyen okból fizikai fájdalommal küzdünk, a világ hirtelen megváltozik, kiesünk a harmóniából és csak erre tudunk figyelni. A Serum+ szakorvosok által, Magyarországon fejlesztett izomlazító és fájdalomcsillapító termékcsalád azért jött létre, hogy kortól vagy nemtől függetlenül, támogasson Téged és szeretteidet a mindennapokban, visszaadja a mozgás örömét

- fájdalom nélkül.

 

MI A TITOK?

A krémekben egyedülállóan sok aktív hatóanyag és gyógynövény található, így természetesen és hatékonyan támogatja nem csak a sportolók mindennapjait.

 

 

 

Keresés