Még ha elsőre a csokis keksz is ugrik be róla, sütiink fontos hozzájárulást nyújtanak a jobb vásárlási élményhez. Segítenek bennünket a releváns ajánlatok bemutatásában, a weboldalon való eligazodás megkönnyítése érdekében emlékeznek a beállításokra, és figyelmeztetnek minket, ha a webhely lassú vagy instabil. Ennek elfogadásához kérjük kattints a "Rendben" gombra, a sütikre vonatkozó beállításokat bármikor módosíthatod.

Menü

Biztonságos vásárlás

SERUM+  A NÉV, AMIBEN MEGBÍZHATSZ

Feltett szándékunk, hogy valami különlegeset hozzunk létre, a Serum+ márkával olyan értéket szeretnénk teremteni, amire majd a gyermekeink is büszkék lehetnek. Pontosan ezért elismert szakorvosokkal és sok-sok tesztalannyal együtt fejlesztjük ki termékeinket, természetes alapanyagokat használunk és a megfelelő eredmény elérése érdekében magas hatóanyag tartalommal dolgozunk. Mindig szem előtt tartjuk a környezetünk megóvását, ahogy az állatkísérlet mentességet is. A legjobbat akarjuk Neked, ami nem más, mint kortól vagy nemtől függetlenül, hatékonyan támogassunk téged és a szeretteidet a mindennapokban, és visszaadjuk a mozgás örömét - fájdalom nélkül. Mindez a biztonságos és kényelmes online vásárlással kezdődik..

 

BIZTONSÁGOS BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A megrendelt termékek ellenértékét a megrendelés során azonnal, bankkártyával is kifizetheted. A biztonságos bankkártyás fizetést a SimplePay szavatolja. Használhatsz MasterCard, VISA, VISA Electron, American Express, Maestro kártyát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyát. Adataid mindvégig tökéletes biztonságban lesznek, mivel a fizetés a SimplePay titkosított oldalán történik. Kártyaadataid kizárólag a SimplePay kezeli a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A vásárlás végeztével e-mailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét.

 

ADATAID BIZTONSÁGBAN VANNAK

A kommunikáció titkosítását mutatja az URL címben a „https” és az oldal bal felső sarkában található lakat ikon vagy kulcs ikon, melyekre kattintva megjelennek a biztonsági tanúsítványok.

Soha nem adjuk ki személyes adataidat harmadik félnek. Adataidat csakis egy célra használjuk fel: a rendelésed lebonyolítására. Hírleveleinkről is bármikor leiratkozhatsz, ha már nem szeretnél többet kapni. Adatvédelmi tájékoztatónkat pedig itt találod.

Keresés